Nieuw: Quick-Step Livyn

Nieuw: Quick-Step Livyn

“Ontdek een wereld waarin je wil wonen”

Treed binnen in de wereld van Livyn, comfortabele kwaliteitsvloeren met de natuurlijke uitstraling van hout en alle praktische voordelen van kunststof. Een meesterlijke collectie, die alles heeft om een Quick-Step klassieker te worden.


Alle voordelen van Livyn op een rij:

Krasbestendig en stil
Livyn is uiterst krasbestendig, waardoor jouw vloer tegen een aardig stootje kan. Op deze slijtvaste vloeren laten schuivende stoelen of hakken geen sporen na.

Nog een belangrijk pluspunt van Livyn is het stille loopcomfort. De zachte vloeren dempen het contactgeluid waardoor het aangenaam wonen is.

Kids proof
Een huis waar geleefd wordt, moet je makkelijk schoon kunnen houden. Livyn heeft een volledig gesloten oppervlak en een beschermende PU-toplaag waardoor vuil en vlekken geen kans maken. Koffie, fruitsap of confituur: alles is zo weggeveegd.

De sterke, slijtvaste toplaag maakt de Livyn vloeren bovendien ideaal voor ruimtes die intensief gebruikt worden. De nieuwe kwaliteitsvloer is zelfs zo sterk dat Quick-Step er minimum 20 jaar garantie op geeft.

Warm karakter
De nieuwe vloeren voelen niet alleen behaaglijk warm aan, maar zijn ook nog eens zacht, zodat je voortaan alleen nog op blote voeten wilt rondlopen

Livyn is bovendien een goede warmtegeleider, en is dus perfect geschikt voor vloerverwarming of –koeling. Comfort verzekerd.

100% watervast
Livyn bestaat uit kwalitatief hoogwaardige kunststof en is hierdoor vochtbestendig. Deze vloeren voelen zich dan ook helemaal thuis in badkamers en keukens, ruimtes die tegen aardig wat water moeten kunnen.

Sterk in renovatie
Livyn vloeren zijn dun en soepel, waardoor je ze probleemloos bovenop een bestaande, egale harde vloerbekleding kunt plaatsen. Hiermee bespaar je jezelf heel wat uitbreekwerk en kun je jouw ruimte zonder stress opnieuw inrichten.

« Terug naar het nieuws overzicht