Inbetweens Meer weten? Neem contact op

Inbetweens

Inbetweens zijn gordijnstoffen die tussen gordijnen en vitrage inzitten. Ze zijn minder transparant dan traditionele vitrage en vallen ook mooier in de plooi. Inbetweens zijn te confectioneren met verschillende plooien en kunnen gehangen worden aan bijvoorbeeld een gordijnroede, staaldraad of een gordijnrails.

Inbetweens zijn open genoeg om nog naar buiten te kunnen kijken, maar naar binnen kijken kan bij de meeste stoffen niet. 's Avonds zijn de rollen echter omgedraaid, men kijkt dan van donker naar licht. Wij bieden u een verrassend grote collectie van mooie stoffen - van effen tot design. Tenslotte zijn van inbetweenstoffen prachtige vouwgordijnen te confectioneren.


Inbetweens worden bij Giezen Woninginrichting gratis op maat gemaakt.
 


► Stoffen

Inbetween stoffen zijn half transparant en in veel verschillende stijlen en dessins verkrijgbaar. Welke stof past het beste bij uw interieur?

  • Effen inbetween stoffen: geschikt voor grote oppervlakken en liefhebbers van basic interieurs, waardoor het vertrek een rustige uitstraling krijgt;
  • Decoratieve, gedessineerde inbetween stoffen: hiermee kunt u een decoratief sfeer-element toevoegen aan de kamer.


► Wavegordijn

Een nieuwe trend op gordijnengebied en zeer fraai toepasbaar op inbetweenstoffen. Een wave gordijn is een moderne manier van confectioneren, waarbij een perfect golvend gordijn ontstaat, zonder dat er golven in het gordijn worden gestikt.

 


Wavegordijn

 

► Merken

In onze winkel vindt u de volgende kwaliteits inbetweenmerken:

- Kendix - Eijffinger - A House Of Happiness
- De Ploeg - Interplan - Leffring & De Wilde
- Holland Haag - Gerster - Your Edition
- Toppoint - Vadain - Unland
- ADO - Artelux - Lifestyle Interior

 


Een greep uit onze inbetweens collectie

Collectie Vadain

Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain
Wavegordijn
Wavegordijn
Vadain
Vadain
Vadain
Vadain