Knikarmschermen Meer weten? Neem contact op

Knikarmschermen

Terraszonneschermen houden uw woning en terras heerlijk koel zodat u lekker onder het scherm van het mooie weer kunt genieten. Deze zonneschermen zijn voorzien van knikarmen die in vele afmetingen leverbaar zijn. Daarom worden deze zonneschermen ook wel knikarmschermen genoemd. Het terrasscherm kent een zeer grote zijwindstabiliteit dankzij een nieuw ontwikkelde constructie voor de knikarmhouder.

Onze knikarmen hebben, afhankelijk van de breedte en keuze van scherm, een uitval van tot vier meter. De cassettes zijn in diverse RAL kleuren leverbaar, u kunt de kleur geheel aanpassen aan de uitstraling van uw huis. Verder zijn de doeken verkrijgbaar in vele kleuren, motieven en dessins.

Onze knikarmschermen worden standaard voorzien van de nieuwste Somfy IO motoren om het comfort te vergroten. Naast het bedienen door middel van een afstandsbediening, kan het scherm ook bediend worden met behulp van een smartphone of tablet. 

 

► Voordelen

  • Beveiliging tegen warmte en UV
  • Behouden van warmte onder het scherm na zonsondergang.
  • Verfraaien uw woning wat waardeverhogend werkt.
  • Beschermen uw privacy.
  • Creëren een gezellige sfeer.
  • Maken temperatuur en lichtinval beheersbaar.
     

► Zon- windmeter

Het plaatsen van een zon-windmeter maakt uw knikarmscherm nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken.