Winkelen op afspraak

Wil je graag een nieuwe vloer, raamdecoratie, zonwering of horren uitzoeken? Of misschien wil je wel je hele huis aanpakken? Maak dan een afspraak voor Private Shopping.

Vanaf 3 maart is onze winkel op afspraak geopend en kan je in alle rust en op een veilige manier winkelen. Uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen. Bel om een afspraak in te plannen 0591-612191 of stuur een email naar info@giezenwoninginrichting.nl.

Advies aan huis

Aangezien je niet (regulier) meer terecht kunt in onze winkel, bieden we een ‘stalen service‘ aan huis aan. Dat betekent dat één van onze medewerkers stalen van vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering en andere producten thuis kan komen brengen, zodat je rustig je keuze kan maken. Inmeten en monteren doen we overigens ook nog, uiteraard op gepaste afstand.

Je kan een afspraak met ons maken via info@giezenwoninginrichting.nl of onze contactpagina en geef even aan wat jouw voorkeur is qua datum en tijd en in welke producten je geïnteresseerd bent. Je mag ons uiteraard ook bellen op 0591-612191 om een afspraak in te plannen, een beller is sneller. 

Naar nieuwsoverzicht