Advies aan huis tijdens lockdown

Met de nieuwe maatregelen bieden we je nieuwe mogelijkheden. Aangezien je niet meer terecht kunt in onze winkel, bieden we ook een ‘stalen service‘ aan huis aan. Dat betekent dat één van onze medewerkers stalen van vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering en andere producten thuis kan komen brengen, zodat je rustig je keuze kan maken. Inmeten en monteren doen we overigens ook nog, uiteraard op gepaste afstand.

Je kan een afspraak met ons maken via info@giezenwoninginrichting.nl of onze contactpagina en geef even aan wat jouw voorkeur is qua datum en tijd en in welke producten je geïnteresseerd bent. Je mag ons uiteraard ook bellen op 0591-612191 om een afspraak in te plannen, een beller is sneller. 

Naar nieuwsoverzicht

Vrijblijvend advies aan huis tijdens de lockdown

Helaas zijn wij momenteel gesloten. Wil je graag interieuradvies of heb je vragen over bepaalde producten? Ook sinds de nieuwe maatregelen bieden we mogelijkheden. Je kan een afspraak met ons maken via deze link (contact) en geef even aan wat jouw voorkeur is qua datum en tijd en in welke producten je geïnteresseerd bent. Wij komen vrijblijvend bij je langs met kleurstalen. Je mag ons uiteraard ook bellen om een afspraak te maken, een beller is sneller.