Gordijnrails Meer weten? Neem contact op

Gordijnrails


Aluminium gordijnrails zijn bij ons te verkrijgen in diverse types, soorten en maten. Veelgebruikte railsystemen zijn: KS-rails, DS-rails, G-rails, CKS-rails (door middel van touwbediening) of elektrische rails.


Voor alle type rails geldt dat deze op maat kunnen worden gemaakt, er bochten in kunnen worden gebogen, deze zowel aan het plafond als op de wand kunnen worden bevestigd en van hoogwaardig aluminium zijn gemaakt.

 

► KS-rails

Dit hoogwaardige en efficiënte railsysteem schuift zeer gemakkelijk en is verkrijgbaar in staven tot maar liefst zeven meter. Naast de kleur wit, is deze rails ook leverbaar in de kleuren: goud, zilver, bruin, zwart, crème, beige, terra, rood, blauw, geel en groen.

 

► DS-rails (Design System)

Dit type rails is vergelijkbaar met het KS-systeem, echter is deze wat eleganter en moderner. De gordijnen hangen bij dit type railsysteem onder de rails. De DS-rails is verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver en zwart.

 

► G-rails

De Goelst G-rail heeft diverse elegante designs en een luxe uitstraling. Deze zijn in veel soorten en maten te verkrijgen en de rails glijdt soepel en geruisloos.

 

► CKS-rails (touwbediening)

Minder zware gordijnen kunnen eenvoudig worden bediend door middel van het CKS-systeem. Ideaal voor mensen op respectabele leeftijd die moeite hebben gordijnen dicht te trekken. Deze rails is verkrijgbaar tot zes meter breed en heeft een witte kleur.

 

► Elektrische rails

Elektrische rails (FMS-rails) bieden zeer veel comfort, met één druk op de afstandsbediening gaan de gordijnen open of dicht. De bediening kan door middel van een wandschakelaar en afstandsbediening.

 

Typen gordijnrails

DS Rails
DS Rails
Elektrische rails
Elektrische rails
G-rails
G-rails
KS-rails
KS-rails
CKS-rails
CKS-rails