Over ons

Woninginrichting Giezen werd in 1960 opgericht door Klaas Giezen, die in 1977 opgevolgd werd door de huidige eigenaar Henk Giezen. Tegenwoordig is de derde generatie Christian en Lisanne Giezen ook in de zaak werkzaam. De locatie werd en is tot op heden Weerdingerstraat 14 te Emmen. Alles begon in een klein winkelpandje.

In de beginperiode werd bij Giezen menig zitmeubel nieuw leven ingeblazen door deze vakkundig te voorzien van een nieuwe stof. Ook werden er toen meubelen, tapijten en bankstellen verkocht.

Daar de service vanaf het begin hoog in het vaandel stond en nog steeds staat werd Giezen al snel een begrip in de regio. Het bedrijf groeide in de loop der jaren voorspoedig zodat in 1989 het oude pand vervangen werd door het huidige nieuwe moderne pand.

Dit moderne pand bleek na enige jaren al weer te klein, zodat het achterste deel, voorheen een houten schuur, opnieuw bebouwd werd. In 2000 werd dit pand opgeleverd waardoor Giezen in staat is u een mooie collectie tapijten, gordijnen, karpetten en binnen- en buitenzonwering op een oppervlakte van 700 m2 te laten zien.

Waarom Woninginrichting Giezen?

✔ Al meer dan 60 jaar ervaring
✔ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✔ Service met de hoofdletter ’S’
✔ Uitgebreid assortiment in sfeervolle showroom
✔ Eigen vakbekwame en ervaren stoffeerders
✔ Eerlijk en deskundig verkoopadvies
✔ Betrokkenheid en persoonlijk contact
✔ Gratis advies aan huis
✔ Gratis parkeren aan de achterzijde
✔ CBW-erkend

Neem een kijkje
in onze winkel

Nu bekijken