Klantenservice


► Grote collectie op voorraad

Giezen Woninginrichting beschikt over een zeer uitgebreid aanbod in karpetten in alle kwaliteiten en prijsklassen. Wilt u uw toekomstige karpet toch nog eens in het echt zien? Geen probleem, u  bent altijd van harte welkom aan de Weerdingerstraat 14 te Emmen.
 

► Veilig betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.


► Gratis bezorgen

Voor alle karpetten en overige bestellingen boven de €50,- geldt dat zij gratis worden thuis bezorgd binnen heel Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- geldt een verzendtarief van €6,95.
 

► Niet goed, geld terug

Bij Giezen heeft u het recht om uw bestelling kostenloos te annuleren of binnen 7 werkdagen na ontvangst zonder opgaaf van reden het product te retourneren. Uw aankoopbedrag wordt dan uiterlijk binnen 14 dagen terug gestort.
 

► Snelle service

Hebt u vragen? U kunt bellen, mailen of een bezoek brengen aan onze showroom in Emmen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Giezen Woninginrichting heeft naast een grote voorraad ook snelle leveringsafspraken met de fabrikanten. Dit zorgt voor een extra snelle levering van uw bestelling.
 

► Volledige garantie

Bij Giezen Woninginrichting koopt u altijd onder volledige garantie. Giezen Woninginrichting is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen. (CBW) Een extra waarborg voor service en garantie.
 

► CBW erkend

Wij zijn al sinds jaar en dag aangesloten bij het CBW. Met het CBW heeft u als klant extra garantie, het garandeert een veilige betaling en een uitstekend product.

Giezen Woninginrichting

Bedrijfsgegevens

Giezen Woninginrichting

Weerdingerstraat 14

7815 SB Emmen

Telefoon: 0591 - 612 191

Fax: 0591 - 644 171

E-mail: info@giezenwoninginrichting.nl

KvK: 040 15 805

Contact »

Routebeschrijving »

Webshop »