Vragen?
Wij helpen u graag

info@giezenwoninginrichting.nl 0591 - 612 191

Vouwgordijnen in Emmen

Vouwgordijnen doseren het daglicht op subtiele wijze en geven het interieur een warm en nonchalant karakter. Vanwege de veelzijde mogelijkheden passen vouwgordijnen uitstekend in zowel moderne als in klassieke interieurs.

Onze collectie bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins – van transparant tot verduisterend. De transparante stoffen zijn een perfect alternatief voor inbetweens en vitrage en zijn bovendien eenvoudig te wassen, omdat de stof snel en eenvoudig in zijn geheel losgehaald kan worden. Na het wassen hangt u de vouwgordijnen zo weer op. Overgordijn stoffen kunnen mét of zonder voering geconfectioneerd worden (in verband met verduistering).

Mogelijkheden

Er wordt vaak over baleinen gesproken bij vouwgordijnen, maar wat zijn het nu eigenlijk? Baleinen in vouwgordijnen zijn staafjes die in de vouw zitten van ieder segment van de stof. Deze staafjes maken het gordijn strak, zowel fysiek als in uitstraling. Zonder baleinen ontstaat er een wat losser en nonchalantere uitstraling.

Baleinen aan de voorkant

Voor een uniforme stijl zijn er lopen er ronde aluminium baleinen door de tunnels aan de voorzijde. Dit zorgt voor een trendy en apart vouwgordijn.

Baleinen aan de achterkant

Voor een mooi lijnenspel is het product uitgevoerd met ronde aluminium baleinen die aan de achterkant door tunnels lopen. Voor een speciaal effect kan er een koordbies worden aangebracht. Hierdoor zijn de baleinen minder opvallend, maar is het effect van een strak vouwgordijn aanwezig.

Vouwgordijn zonder baleinen

Vouwgordijnen zonder baleinen hebben een nonchalante uitstraling en vallen op door het ‘blousende’ effect onderaan het gordijn.

Voering

Wanneer de vouwgordijnen worden gevoerd geeft dit een extra luxueuze uitstraling. Verder verbetert het de akoestiek, is het geluidsdempend en verduisterend.

Top-Down & Bottom-Up bediening

Onze vouwgordijnen zijn tevens mogelijk middels top-down optie. Hierbij kan het vouwgordijn van boven naar beneden of van beneden naar boven bediend worden, voor een optimale regeling van lichtinval en privacy

Waarom Woninginrichting Giezen?

✔ Al meer dan 55 jaar ervaring
✔ Gratis inmeten en advies aan huis
✔ Gratis vakkundige montage door ervaren monteurs
✔ Topproducten met standaard 5 jaar garantie
✔ Op maat gemaakt voor een perfect resultaat