De visgraatvloer is weer hip!

De trend van tegenwoordig in vloeren is toch wel de terugkeer van de visgraatvloer! De klassieker, bij iedereen bekend, is echter wel in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijk zijn de klassieke visgraatvloeren met de mooie honingkleuren ook nog volop te koop, maar tegenwoordig hebben deze vloeren toch een iets rustieke uitstraling gekregen.

Vroeger waren smalle plankjes de trend, tegenwoordig zijn de plankjes een stuk breder geworden. Dit geeft de vloer een stoere, trendy en robuuste uitstraling. Het visgraatmotief past hierdoor in zowel landelijke als moderne interieurs.

PVC visgraat vloeren

Een PVC vloer biedt vele voordelen. Ze voelen warm aan, zijn stil in gebruik, waterdicht en gaan zeer lang mee. Vandaar dat er tegenwoordig steeds meer PVC vloeren leverbaar zijn in een visgraatmotief. Hiermee worden de positieve eigenschappen van de PVC vloer gecombineerd met de mooie uitstraling die een visgraatvloer geeft. Bovendien kun je de vloer een eigen tintje geven, bijvoorbeeld door een mooie band en bies aan de zijkant te maken.

Naar nieuwsoverzicht

Advies aan huis en winkelen op afspraak

Wil je graag een nieuwe vloer, raamdecoratie of zonwering uitzoeken? Of misschien wil je wel je hele huis aanpakken? Maak dan een afspraak voor Private Shopping. Bel ons op 0591-612191 of stuur een e-mail om een afspraak te maken.