Moduleo LayRed

LayRed is de rigide PVC vloer van Moduleo, ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. De meerlagige vloer met geïntegreerde ondervloer is sterker dan ooit en toch aangenaam zacht en stil. LayRed kan elke uitdaging aan en verrast met een opvallend rood accent.

Voordelen

  • Perfect over oneffen vloeren en renovatie
  • Sterk en stabiel
  • Zacht en stil
  • Waterbestendig
  • Vlekbestendig
  • Geschikt voor appartementen (10dB reducerend) – geen ondervloer extra nodig
  • Geschikt voor vloerverwarming

Moduleo LayRed is een meerlaags PVC vloer die stijlvol design koppelt aan ongeëvenaard comfort en weergaloze sterkte. Deze PVC vloer is ontwikkeld voor extreme situaties. Het is zo sterk als hardhout of tegels en toch past het zich moeiteloos aan alle omstandigheden en uitdagende omgevingen aan. LayRed blijft altijd en overal stabiel.

Met geïntegreerde ondervloer

LayRed engineered vinyl floors hebben een geïntegreerde ondervloer. Die zorgt voor een vlotte plaatsing, sterkere geluiddemping en betere uitvlakking van oneffenheden in het bestaande vloeroppervlak. LayRed telt 12 lagen die samen de sterkte, het comfort, het design en de prestaties van de vloeroplossing bepalen. Twaalf lagen die één product vormen met een uitzonderlijk duurzaam karakter.

Prachtige designs

LayRed voelt niet alleen heel natuurlijk aan, de vloer ziet er ook zo uit. De LayRed-collectie bestaat uit 31 knappe dessins, van eikenhout tot natuursteen. Waar die inspiratie vandaan komt is wel duidelijk. En niets is aan het toeval overgelaten: de haarscherpe details, beperkte herhalingen en reliëftextuur geven de vloeren hun authentieke, natuurlijke look.

Naar nieuwsoverzicht

Winkelen op afspraak

Wil je graag een nieuwe vloer, raamdecoratie of zonwering uitzoeken? Of misschien wil je wel je hele huis aanpakken? Maak dan een afspraak voor Private Shopping. Bel ons op 0591-612191 of stuur een e-mail om een afspraak te maken.