Raamdecoratie voor de badkamer

We hechten steeds meer waarde aan een comfortabele en sfeervolle badkamer, echter in deze ruimte komen vocht en vuil voor. Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie is het verstandig hier rekening mee te houden. Wat kunnen wij u bieden op het gebied van raambekleding?

Horizontale Jaloezieën

Aluminium en kunststof zijn vochtbestendige materialen die je makkelijk kunt reinigen. Ze geven je badkamer een frisse en strakke uitstraling. Voor een minder cleane look kies je een felle kleur of laat je de horizontale jaloezieën extra opvallen met ladderband.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn mooi, praktisch in gebruik en helemaal te personaliseren met decoratieve opties. Voor de badkamer zijn er rolgordijnen in een speciale vochtbestendige stof. Kies de verduisterende variant zodat je altijd verzekerd bent van privacy.

Jasno Shutters

Shutters van Jasno in de badkamer? Een perfecte combinatie! Ze zijn voorzien van een vochtbestendige coating waar ze goed tegen condens en een spatje water kunnen.

Plissés & Duettes

Plissés en duettes zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Stoffen behandeld met Dustblock zijn antistatisch, weren effectief vocht en vuil en zijn zeer gemakkelijk te reinigen.

Duettes in de badkamer

Naar nieuwsoverzicht

Winkelen op afspraak

Wil je graag een nieuwe vloer, raamdecoratie of zonwering uitzoeken? Of misschien wil je wel je hele huis aanpakken? Maak dan een afspraak voor Private Shopping. Bel ons op 0591-612191 of stuur een e-mail om een afspraak te maken.